Kvalitetssäkra din stuknitningsprocess

Nyheter
Publicerat 2016-09-09

Vi vill visa dig hur du kan kvalitetssäkra din stuknitningsprocess!
Besök vår monter på mässan Scanautomatic i Göteborg den 4-6 oktober.
Ni hittar oss, BTM Scandinavia tillsammans med Kistler Nordic i monter B01:30.

IMG_0996Vi på BTM Scandinavia AB har ett väl utvecklat samarbete med Kistler Nordic AB som vi är mycket stolta över. Vi vill skapa ett mervärde för alla parter, dvs BTM Scandinavia, Kistler Nordic och alla våra kunder. Genom detta bevisar vi att 1+1 kan bli =3. Tillsammans har vi de senaste åren levererat gemensam utrustning till tillverkningsindustrin med plåtproduktion.Våra kunder har genom det ökat produktiviteten, kvalitetssäkrat sina produkter och samtidigt sänkt sina produktionskostnader.

För entrébiljetter till mässan kontakta johanna.hoglander@btmscand.se