Ännu en leverans till fordonsindustrin!

Nyheter
Publicerat 2016-09-02

Denna leverans är ännu ett bevis på att alla typer av stuknitningsutrustning är användbara inom fordonsindustrin - "liten som stor".
Vi på BTM Scandinavia AB är förstås glada och stolta för att ha kunnat skapa detta erbjudande till vår kund.

Det är lätt att skapa sig en illusion att i fordonsindustrin finns det bara utrymme för automation med mer eller mindre sofistikerade produktionslinjer eller maskiner. Produtktionstekniker insåg fördelarna med BTM Scandinavias stuknitningsutrustning och har nu implementerat den i den dagliga produktionen.DSCN4276
Utrustningen är ett handverktyg som är mycket kraftfullt trots sin litenhet, anpassat för BTM´s stuknitning- och hålning/präglingsverktyg. Idaganvänds handverktyget inom alla typer av industriföretag som har plåtproduktion.

ULBG451

Verktyget på bilden har en presskraft på upp till 45kN.

Kontakta oss för närmare beskrivning på hur den skapar nytta i din produktion!