Besök Nordens största mötesplats för ny teknik 9-11 oktober

Nyheter
Publicerat 2018-09-03

Scanautomatic är den självklara mässan för svensk industri när det gäller ny teknik, nya affärer och kunskapsöverföring. BTM Scandinavia kommer att vara på plats i Kistler Nordic´s monter B01:30. Välkommen in att besöka oss!

Scanautomatic har snabbt blivit den ledande mötesplatsen för automation och processteknik i Norden. Scanautomatic är den självklara mötesplatsen för svensk industri när det gäller ny teknik, nya affärer och kunskapsöverföring. Det är här framtidens komponenter och automationslösningar presenteras som kan göra din verksamhet mer konkurrenskraftig.

BTM Scandinavia är på plats för att visa hur du kan utrusta din ”Clinch-enhet” på bästa sätt med processövervakning. Detta för att  effektivisera din produktion.