Fokusera på möjligheterna

Nyheter
Publicerat 2020-03-24

Det har väl inte undgått någon att Sverige och Världen drabbats av pandemin Corona/COVID-19. På vilket sätt spridningen av detta virus kommer att fortgå vet väl ingen i dagsläget – ej heller hur det kommer att påverka oss. Det vi har informerats om är att de större industrierna såsom Volvo Cars, Volvo LV, Scania, SKF, SAS mfl. stängt eller kraftigt reducerat sina verksamheter. Vi nås dagligen av illavarslande rapporter och detta kommer givetvis att få konsekvenser – vilka är det just nu många som uttalar sig om.

Som kund till BTM Scandinavia AB är du otroligt värdefull för oss. Vi på BTM har givetvis också märkt av ovanstående – men inget ont som inte har något gott med sig. Vid sådana här tillfällen finns det också möjligheter. Vi på BTM har valt att sätta fokus på vad vi nu kan göra för att förbereda oss på bästa sätt inför framtiden – för något annat kan vi just nu inte påverka. Det vi med säkerhet vet är att aktuell situation kommer gå över och en ”normal” vardag kommer åter och då gäller det att vara väl rustade och förberedda.

Med detta som bakgrund vill vi försöka sprida synen att fokusera på möjligheterna. I rådande situation så kanske ni fått en tillfällig nergång i produktionen och därmed tid över att tänka/verka för vidareutveckling. Vi på BTM vill gärna bli en del i denna utveckling med våra skills.

  • Någon av era BTM utrustningar kanske behöver service och underhåll – vi kan vara behjälpliga med detta.
  • Vill ni komplettera era BTM utrustningar med PCS – Process Control System som möjliggör kvalitetskontroll av er fogning? – kan vi erbjuda detta system för era maskiner.
  • Har ni haft funderingar på att ändra/införa stutnitning för montage av någon befintlig eller ny produkt kan vi erbjuda en förstudier med prover och analyser som ger er ett beslutsunderlag till att komma vidare.
  • Har ni växt ur er produktionsmetod pga. ökade seriestolekar kan vi vara behjälpliga med att finna en kostnadsoptimerad investering för eran produktionsprocess med stuknitning/clinch.
  • Då det för stunden inte är lämpligt att göra besök på plats hos er så tipsar vi om möjligheten att lära sig mer om Clinch och få värdefulla tips digitalt här vår webb: www.btmscand.se/clinchskolan
  • Annat som vi inte visste ni hade behov av som rör Stuknitning/clinch

 

Hoppas att ni också kan se att nu finns möjligheter att vässa organisationen och komma starkare ut ur COVID-19 – klorna. Låt oss veta om något av ovanstående är av intresse – så berättar vi mer i detalj hur vi kan gå vidare.