Vi välkomnar vårt nyförvärv

Nyheter
Publicerat 2021-04-13

Det är med stor glädje vi hälsar vårt nyförvärv Fredrik Svensson välkommen till oss på BTM Scandinavia. Från och med 12 april förstärker Fredrik, som är mek. Konstruktör, vårt team.

Fredrik har lång och gedigen erfarenhet som mekanisk konstruktör och har tidigare bland annat arbetat som konsult på Ingenjörsprojekt AB och AFRY (ÅF). Fredrik kommer närmast från en tjänst på Produktionsmaskin Teknik i Kalmar AB.

Med sin breda bakgrund inom verkstad/mekanisk konstruktion och sitt nyfikna sinne inför ny teknik så är vi övertygade om att Fredrik kommer att bidra med mycket på vår fortsatta resa mot nya spännande mål. Att köra äventyrshoj och upptäcka nya vägar och platser är tillsammans med programmering och 3D-modellering några av Fredriks intressen utanför jobbet.

Varmt välkommen Fredrik!