Bild på Thorbjörn och Ulf

Vi välkomnar två nya medarbetare

Nyheter
Publicerat 2021-09-16

Nu förstärker vi vårt team ytterligare och välkomnar Ulf Karlsson och Thorbjörn Ragnarsson till oss på BTM Scandinavia.

Thorbjörn och Ulf är mycket erfarna servicetekniker och maskinbyggare.

Ulf jobbade som servicetekniker på Ericsson i 18 år och kommer närmast från en motsvarande tjänst på Promatek. Uffe gillar ny teknik, problemlösning, byggnation och omväxlingen som yrket medför. När Uffe inte jobbar så ägnar han tid åt friluftsliv och framför allt paddling står högt i kurs.

Thorbjörn kommer närmast från Promatek där han jobbat som servicetekniker och byggt maskiner i 28 år. Dessförinnan var han på Rifa. Tobbe är en problemlösare av rang och snabbt går det dessutom. Hans kreativa ådra tar sig uttryck i allt från smarta problemlösningar i maskinbyggandet till unikt hantverk i metall och trä.

Att kunna knyta dessa mycket erfarna och kompetenta medarbetare till oss är något vi är glada och stolta över.

Varmt välkomna Ulf och Thorbjörn!