Bild på Kari Kangas mfl

BTM representerat på Alihankinta Trade Fair

Nyheter
Publicerat 2021-09-29

Den 21-23 september gick Alihankinta Trade Fair i Tampere av stapeln. BTM's distributör i Finland, Kari Kangas från CLE Finland Oy, var på plats för att prata clinch med mera.

I montern kunde man prova att Clincha med ett av BTM’s batteridrivna handverktyg, en ULBG-601. Vill du veta mer mer om våra maskiner, klicka här eller hör av dig till oss. Man kunde också se och testa hur man kan arbeta med kvalitetssäkring av sin Clinch och processövervakning (PCS, Process Control System) maXYmos TL från Kistler.

Mässan hade färre besökare än vad den brukar ha ett vanligt år men CLE Finland hade bra dagar och knöt många nya kontakter och många var intresserade av BTM’s produkter. ”Nu börjar arbetet med att prata med kunderna om verktyg och applikationer” säger Kari Kangas om de kontakter som knutits.