Bild som visar Robot Clinch Gun

Premiär för Kistler NCFC-55 server drive som Robot Clinch Gun

Nyheter
Publicerat 2022-04-13

BTM är ute på site i färd med injustering och programmering av denna Clinch enhet som är utrustad med Kistlers senaste servo press NCFC som officiellt lanseras idag.

BTM har över tiden försett marknaden med sk. Clinch-guns och olika drifter – däribland servodrift. Det unika med denna är att BTM’s samarbete med Kistler nu kan presentera en anpassad Robot Clinch Gun med avseende på bla. storlek, vikt, slaglängd och presskraft. Lägg därtill Kistlers historik med en av marknadens bästa kontrollsystem av mätkedjor. Tillsammans blir detta ett starkt koncept på marknaden. Du kan läsa mer om produkten och hur den har växt fram i samarbete mellan Kistler och BTM i Kistlers press release här. I detta fall är applikation applicerad på en Motoman robot och Clinch-verktygen i fråga är Tog-L-Loc®3,8. Produkten som ska clinchas är till ventilationsindustrin.