Distributörsträff på BTM

Nyheter
Publicerat 2022-05-09

Förra veckan arrangerade vi en träff för våra distributörer. Representanter från Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen och Norge deltog och fördjupade sina kunskaper om BTM och produkterna i vårt sortiment.

Situationen med Covid har gjort att vi inte haft möjlighet att träffa våra distributörer på lång tid och att äntligen kunna ses i fysisk form var mycket uppskattat. De distributörer som deltog var CLE Finland, Diatom från Danmark, Waldec Group Estland, Lettland, Litauen och Waldec Group Norge.

På programmet stod bland annat BTM Succes stories och vi hade även nöjet att lyssna till Neil Arstad från Kistler Nordic som gick igenom hur PCS, Process Control System, maXYmos fungerar. Vi har uppdaterat varandra, diskuterat och gjort planer för vår gemensamma framtid och vi lämnade mötesdagarna med nya insikter och förnyad gemensam kraft att ta BTM:s produkter till nya nivåer.